ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη δήλωση Κωστέτσου: «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς» (vid)

Μία απίστευτη δήλωση έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον αέρα του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας στο Ελληνικό κοινό τις μάσκες που κατασκευάζει. Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα», έδειξε κάποια από τα σχέδια του, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε με τους αλλοδαπούς που δουλεύουν σε πάρα πολλές βιοτεχνίες σε όλη την Ελλάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Απίστευτη δήλωση Κωστέτσου: «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς» (vid)

Μία απίστευτη δήλωση έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον αέρα του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας στο Ελληνικό κοινό τις μάσκες που κατασκευάζει.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα», έδειξε κάποια από τα σχέδια του, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε με τους αλλοδαπούς που δουλεύουν σε πάρα πολλές βιοτεχνίες σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έτσι γλιτώνετε το πρόστιμο των 150 ευρώ

Μάλιστα χρησιμοποίησε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς λέγοντας:«Παρέχουν ασφάλεια, κοίταξε… Το βασικό απ’ όλα είναι πως είναι χειροποίητες. Δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς να πετιούνται κάτω, χιλιάδες, κατά εκατοντάδες, να τις πατάνε και μετά να τις βγάζουν για να κάνουν φασόν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη δήλωση Κωστέτσου: «Οι μάσκες μου δεν είναι ραμμένες από αλλοδαπούς» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.