ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός – Χιόνια: Απίστευτο! Θα έδιναν αποζημίωση από 5.000 και ο Μητσοτάκης το έκανε 2.000;

Τελικά πόσο... ευεργετική είναι η αποζημίωση που θα δοθεί σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό;
Αττική Οδός – Χιόνια: Απίστευτο! Θα έδιναν αποζημίωση από 5.000 και ο Μητσοτάκης το έκανε 2.000;

Αττική Οδός – Χιόνια: Με μια αποζημίωση της τάξης των 2.000 ευρώ αναμένεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να καλύψει την ανικανότητα της αδιανόητη ταλαιπωρίας που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί. Τι λέει όμως η σύμβαση;

Όπως είναι λογικό η εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού είναι αντιμέτωπη με συγκεκριμένα πρόστιμα, τα οποία σύμφωνα με το νόμο 4663/2020 ξεκινούν από 5.000 ευρώ έως και 1 εκατ. ανάλογα με την βαρύτητα του περιστατικού που θα κρίνει η Επιτροπή Διερεύνησης.

Φυσικά μπορεί να πει κάποιος πως το πρόστιμο και οι αποζημιώσεις είναι μια αρχή, ωστόσο η αναζήτηση και απόδοση ευθυνών ίσως είναι ακόμη σημαντικότερη.

Μην ξεχνάμε πως οι χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι ακόμη και για πάνω από 22 ώρες, τη στιγμή που το ύψος του προστίμου καθορίζεται από σειρά παραγόντων όπως την έκταση και τις συνέπειες της διακοπής της κυκλοφορίας. Και στην προκειμένη περίπτωση το κοντέρ… τερμάτισε.

Την ίδια στιγμή βέβαια η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα ζητά και τα ρέστα από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους, ενώ το σίγουρο είναι ένα. Ο Μητσοτάκης και ο Πατούλης δε φταίνε ποτέ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική Οδός – Χιόνια: Απίστευτο! Θα έδιναν αποζημίωση από 5.000 και ο Μητσοτάκης το έκανε 2.000;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.