ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα: Ο ηθικός αυτουργός της απίστευτης αυτής τραγωδίας είναι η παρούσα κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις

«Δυστυχώς εκποίησαν δημόσια περιουσία χωρίς να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των μετακινήσεων των απλών πολιτών».
Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα: Ο ηθικός αυτουργός της απίστευτης αυτής τραγωδίας είναι η παρούσα κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις

Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα: Ο ηθικός αυτουργός της απίστευτης αυτής τραγωδίας είναι η παρούσα κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νεοσύστατο κόμμα.

Η Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων της τραγωδίας της 28ης Φεβρουαρίου και την θερμή της συμπαράσταση στους πάσχοντες.

«Για άλλη μία φορά η απουσία του κοινωνικού κράτους και η έλλειψη οργάνωσης αλλά και επικοινωνίας με τους εργαζόμενους και τις εκκλήσεις των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ως αποτέλεσμα την εκατόμβη αθώων θυμάτων», αναφέρεται.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα, ο «ηθικός αυτουργός της απίστευτης αυτής τραγωδίας είναι η παρούσα κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις οι οποίες δυστυχώς εκποίησαν δημόσια περιουσία χωρίς να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των μετακινήσεων των απλών πολιτών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα: Ο ηθικός αυτουργός της απίστευτης αυτής τραγωδίας είναι η παρούσα κυβέρνηση και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.