ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσκόπηση Κορονοϊός: Ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει θα κολλήσει (pics)

Δημοσκόπηση Πανελλαδικής εμβέλειας με στόχο την καταγραφή των απόψεων της κοινής γνώμης σχετικά με την εξέλιξη του COVID 19 από την interview φέρνει στο φως τις απόψεις των Ελλήνων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η εν λόγω έρευνα διενεργήθηκε από τις 27/3 έως τις 31/3 και πάρθηκε δείγμα από 1200 άτομα. Σε ερώτηση για...
Δημοσκόπηση Κορονοϊός: Ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει θα κολλήσει (pics)

Δημοσκόπηση Πανελλαδικής εμβέλειας με στόχο την καταγραφή των απόψεων της κοινής γνώμης σχετικά με την εξέλιξη του COVID 19 από την interview φέρνει στο φως τις απόψεις των Ελλήνων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εν λόγω έρευνα διενεργήθηκε από τις 27/3 έως τις 31/3 και πάρθηκε δείγμα από 1200 άτομα.

Σε ερώτηση για το όσο πιθανό θεωρείτε να κολλήσετε τον κορονοϊό, το 50% των ερωτηθέντων απάντησε Πολύ/Αρκετά πιθανό ενώ το 67% παρακολουθεί καθημερινά την ενημέρωση από τους κυρίους Τσιόδρα και Χαρδαλιά στην τηλεόραση. Το 86% αυτών, θεωρούν επαρκή και τεκμηριωμένη τη συγκεκριμένη ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπολογισμοί σοκ: Έως και μισό εκατομμύρια νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊό αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα! (vid)

Μεγαλύτερη ισορροπία παρατηρείται πώς κατά την άποψη του κόσμου χειρίστηκε το θέμα η ελληνική τηλεόραση αφού το 51% θεωρεί πως ο χειρισμός ήταν καλύτερος από άλλες φορές ενώ το 45% πως ήταν ίδια ή και χειρότερη η αντιμετώπιση.

Ιδιαίτερα θετική απήχηση όπως φαίνεται είχαν οι ενέργειες του Πρωθυπουργού και τα μέτρα, που πήρε η κυβέρνηση αφού το 87% των ερωτηθέντων της συγκεκριμένης έρευνας κρίνει πως είναι «θετικά/μάλλον θετικά».

Πάνω από το 50% των πολιτών θεωρούν πως το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας ήταν απαραίτητα ενώ το 37% πιστεύει πως πρέπει να αυξηθούν οι περιοριστικοί όροι.

Σε ποσοστό 87% των ερωτηθέντων αυξήθηκε η προσωπική υγιεινή και σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα τηρείται το μέτρο της απόστασης ασφαλείας σε χώρους εκτός οικείας.

Το 73% απάντησε πως η εργασία του έχει επηρεαστεί ενώ η πλειοψηφία σε ποσοστό 50% θεωρεί πως οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για επιστροφή στην κανονική ζωή.

Δημοσκόπηση Κορονοϊός: Δείτε τα σχετικά γραφήματα:

 

 

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοσκόπηση Κορονοϊός: Ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει θα κολλήσει (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.