ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστύχημα στο Mall: Συγκλονίζουν μαρτυρίες της τραγωδίας

Το δυστύχημα στο Mall Athens που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης συγκλόνισε όσους βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο και το έζησαν από κοντά.
Δυστύχημα στο Mall: Συγκλονίζουν μαρτυρίες της τραγωδίας

Το δυστύχημα στο Mall Athens που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης συγκλόνισε όσους βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο και το έζησαν από κοντά. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως επρόκειτο γθι αυτοκτονία η πτώση της νεαρής γυναίκας, χωρίς να είναι 100% βέβαιο. Αυτό αναφέρουν όμως οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας.  

Οι μαρτυρίες όσων ήταν στο σημείο δεν είναι ξεκάθαρες για την τραγωδία. Μερικοί υποστηρίζουν πως έπεσε από τον πιο ψηλό όροφο, εκεί που βρίσκονται τα εστιατόρια (πάνω κι από τις αίθουσες του σινεμά δηλαδή). Άλλοι πως  έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες, μιλώντας στο τηλέφωνο. Το τελευταίο μοιάζει και το πιο πιθανό σενάριο, Μάρτυρες αναφέρουν πως στην αρχή ο θόρυβος από την πτώση ήταν τόσο δυνατός, που πίστεψαν πως έγινε κάποια έκρηξη. Υπήρξαν και άνθρωποι που λιποθύμησαν. Είτε επειδή δεν άντεξαν την εικόνα, είτε επειδή φοβήθηκαν.

Δυστύχημα στο Mall

Η άτυχη γυναίκα έπεσε πάνω σε ένα από τα παγκάκια του 1ου ορόφου. Του τελευταίου ορόφου δηλαδή με καταστήματα στο The Mall Athens. Αμέσως την πλησίασε κάποιος, πιθανότατα γιατρός, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Η άτυχη νεαρή είχε γίνει άσπρη, έχοντας χάσει σχεδόν αμέσως τις αισθήσεις της. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και προσωπικό του εμπορικού κέντρου, ωστόσο μόλις έφτασε στο νοσοκομείο η νεαρή γυναίκα (στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα) απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τη βαθιά θλίψη της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η εταιρεία Lamda Development για το τραγικό συμβάν του θανάτου γυναίκας, η οποία έπεσε την Τετάρτη από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens, στο Μαρούσι.

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας»

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυστύχημα στο Mall: Συγκλονίζουν μαρτυρίες της τραγωδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.