ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Documento: Παραπέμπεται ο Μανώλης Σφακιανάκης για σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια

Αρχίζει να ανοίγει ακόμα περισσότερο η συζήτηση για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Το Documento κατονομάζει το πρόσωπο που παραπέμπεται για εμπλοκή έπειτα από αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου κι αυτό είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης. Την Τετάρτη ήταν η kontra news που έφερε στο φως την απόφαση. Στη συνέχεια έκανε λόγο για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις...
Documento: Παραπέμπεται ο Μανώλης Σφακιανάκης για σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια

Αρχίζει να ανοίγει ακόμα περισσότερο η συζήτηση για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Το Documento κατονομάζει το πρόσωπο που παραπέμπεται για εμπλοκή έπειτα από αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου κι αυτό είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Την Τετάρτη ήταν η kontra news που έφερε στο φως την απόφαση.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και πως θα αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα της δολοφονίας και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Την Πέμπτη σειρά είχε το Documento, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του: «Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στις 19 Ιουλίου 2010, καθώς ο Άρειος Πάγος με αμετάκλητη απόφασή του παραπέμπει σε δίκη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας τον πρώην επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο Σφακιανάκης εμφανίζεται σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο το οποίο απέρριψε αίτηση αναίρεσης προηγούμενου παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, να είχε σχέσεις με τον Σωκράτη Γκιόλια και μάλιστα να τον προειδοποιούσε για επικείμενους ελέγχους της υπηρεσίας στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Άρειος Πάγος, ότι ο Σφακιανάκης ως επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημέρωνε τον Γκιόλια ότι επίκειται έρευνα της υπηρεσίας της οποία ηγείτο στο σπίτι του, προκειμένου εκείνος να απομακρύνει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να τον συνδέσει με την ιδιότητα του διαχειριστή του blog «troktiko». Με άλλα λόγια, ο Σφακιανάκης εμφανιζόταν να ενημερώνει τον Γκιόλια για τις κινήσεις των διωκτικών αρχών και να του υποδεικνύει μεθόδους προκειμένου να αποφεύγει τους ελέγχους. Παράλληλα τον ενημέρωνε για τους κινδύνους που πιθανώς διέτρεχε».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Documento εδώ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Documento: Παραπέμπεται ο Μανώλης Σφακιανάκης για σχέση με την υπόθεση δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.