ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ποιόν ψάχνουν οι αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού φίλου του Άρη - Πού στρέφονται οι έρευνες.
Δολοφονία Άλκη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ποιόν ψάχνουν οι αρχές

Δολοφονία Άλκη: Η στυγερή δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη «ταρακούνησε» το πανελλήνιο και άπαντες ζητούν να αποδοθεί επιτακτικά δικαιοσύνη.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός 23χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας, ενώ όπως αποδείχθηκε είχε μαχαιρώσει ξανά στο ίδιο σημείο.

Όπως δήλωσε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είναι θέμα τιμής να βρεθούν όλοι οι ένοχοι.

Οι αστυνομικοί λοιπόν που χειρίζονται την υπόθεση αναλύουν εξονυχιστικά τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αλλά και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα δραματικά γεγονότα.

Στο μικροσκόπιο αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται ένας ψηλός και εύσωμος άνδρας ο οποίος συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση και τον οποίο έχουν δει σε οπτικό υλικό.

Να σημειωθεί πως ο φερόμενος ως δράστης ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισή του από τους αστυνομικούς για τον ψηλό άνδρα που φαίνεται στα βίντεο, χωρίς ωστόσο να πει το παραμικρό.

Ούτως ή άλλως βέβαια ο ίδιος έχει κρατήσει μια ιδιαίτερα σκληρή στάση από την αρχή.

Όπως και να ‘χει η ουσία είναι μία. Ο Άλκης να γίνει η αφορμή για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ποιόν ψάχνουν οι αρχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.