ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Προκαλεί εντύπωση πως ήταν «ακάλυπτοι» οι δράστες

Στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αυτό που έχει κάνει εντύπωση είναι πως οι δολοφόνοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Δολοφονία Καραϊβάζ: Προκαλεί εντύπωση πως ήταν «ακάλυπτοι» οι δράστες

Στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αυτό που έχει κάνει εντύπωση είναι πως οι δολοφόνοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

H δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έχει κάνει αίσθηση σε όλη την χώρα από χθες.

Στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνεται στις έρευνες που έκανε τον τελευταίο καιρό, ενώ κάνει εντύπωση το γεγονός πως οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Από χθες το μεσημέρι λοιπόν, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της.

Αρχικά, προσπαθούσαν να βρουν κάποιοι στοιχείο για τους δύο δράστες, ψάχνοντας τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τα σπίτια γύρω από το σημείο της εκτέλεσης, αλλά και από τους δρόμους από τους οποίους διέφυγαν οι δύο εκτελεστές.

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς όλα δείχνουν οτι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά ο τρόπος με τον οποίο έγινε η δολοφονία.

Για αυτό και στην ΕΛ.ΑΣ σύντομα θα αρχίσουν να ξεψαχνίζουν τα ρεπορτάζ που έκανε το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποιο από αυτά είχε… ενοχλήσει τόσο που να δοθεί εντολή εκτέλεσής τους.

Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση στους άνδρες της αστυνομίας, είναι το γεγονός οτι οι δύο δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Όπως ανέφεραν τουλάχιστον τέσσερις μάρτυρες, δεν είχαν κάτι που να τα έκρυβε, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτοί μπορούν να δώσουν την περιγραφή τους ή αν τους είδαν από μακρινή απόσταση.

Πάντως θεωρείται σίγουρο πως στην ομάδα που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν και άλλοι εκτός από αυτούς τους δύο. Πιθανότατα κάποιοι τον ακολουθούσαν από τη στιγμή που έφυγε από το Star.

La Casa de Papel: Η Ούρσουλα Κορμπερό κάνει… spoil από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου!

ΠΑΟΚ: Ημέρα μνήμης για το πιο φρικιαστικό οπαδικό έγκλημα!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές!

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές!

Όλες οι λεπτομέρειες για τις συντάξεις Δεκεμβρίου!

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσωπικός Αριθμός: Έληξε η προθεσμία – Αυτόματα η έκδοση για όσους δεν πρόλαβαν

Προσωπικός Αριθμός: Έληξε η προθεσμία – Αυτόματα η έκδοση για όσους δεν πρόλαβαν

Τέλος ο επιλεγμένος Προσωπικός Αριθμός!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Γερμανία παραδίδει τις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Ισλάμ: Πληρώστε για την ασφάλεια σας από τους τζιχαντιστές ή βάλτε λουκέτο!

Η Γερμανία παραδίδει τις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Ισλάμ: Πληρώστε για την ασφάλεια σας από τους τζιχαντιστές ή βάλτε λουκέτο!

Χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ ματαιώνονται υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων και λόγω υπέρογκου κόστους των μέτρων ασφαλείας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κρήτη: «Άσφαιρα» τα μέτρα Χρυσοχοΐδη μετά το μακελειό – Απαγορεύει τις… απαγορευμένες μπαλωθιές

Κρήτη: «Άσφαιρα» τα μέτρα Χρυσοχοΐδη μετά το μακελειό – Απαγορεύει τις… απαγορευμένες μπαλωθιές

Σαν να ήταν υπουργός κάποιας άλλης χώρας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τώρα τις «τοπικές μαφίες» στην Κρήτη

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Κόκκινο πανί η Αγαπηδάκη για τους γαλάζιους βουλευτές που αντέδρασαν στα λουκέτα – «Τολμά να μας κουνά το δάχτυλο;»

ΕΛΤΑ: Κόκκινο πανί η Αγαπηδάκη για τους γαλάζιους βουλευτές που αντέδρασαν στα λουκέτα – «Τολμά να μας κουνά το δάχτυλο;»

Bουλευτές της ΝΔ τα έχουν... πάρει με την εξωκοινοβουλευτική Αγαπηδάκη που σε ανάρτησή της επιτέθηκε σε όσους διαφωνούν με τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ

Κοινωνία
Κοινωνία: Πριν τα Χριστούγεννα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ – Πότε αναμένεται να καταβληθούν!

Πριν τα Χριστούγεννα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ – Πότε αναμένεται να καταβληθούν!

Πότε θα δοθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ!

Κοινωνία
Κοινωνία: Σοκ με τη νεανική εγκληματικότητα: 2 μαθητές Λυκείου συνελήφθησαν για εμπόριο κοκαΐνης στη Ναύπακτο!

Σοκ με τη νεανική εγκληματικότητα: 2 μαθητές Λυκείου συνελήφθησαν για εμπόριο κοκαΐνης στη Ναύπακτο!

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου - Οι μαθητές διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα - Ανάστατοι οι κάτοικοι

Κοινωνία
Κοινωνία: Το μελοποιημένο ποίημα της Ιωάννας Λάππα με τίτλο: Αντιγόνη.

Το μελοποιημένο ποίημα της Ιωάννας Λάππα με τίτλο: Αντιγόνη.

Το μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Αντιγόνη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Χυδαιότητα Γεωργιάδη κατά Καρυστιανού: «Υποκρίνεται το θύμα των Τεμπών ενώ θέλει να πολιτευτεί»

Χυδαιότητα Γεωργιάδη κατά Καρυστιανού: «Υποκρίνεται το θύμα των Τεμπών ενώ θέλει να πολιτευτεί»

Ξέφυγε πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγράφοντας νέο «ρεκόρ» χυδαιότητας - Μάλλον τον ενοχλεί ιδιαίτερα η τεράστια δημοφιλία της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία