ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Πάσχα: Μέχρι τη Μ. Τετάρτη υποχρεωτικά η καταβολή του

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει οι εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, να καταβάλουν στους εργαζόμενους τους το Δώρο του Πάσχα. Οι εργαζόμενοι που το δικαιούνται, μπορούν να υπολογίσουν το ποσό που θα λάβουν, μέσω μίας online εφαρμογής, που έχει δημιουργηθεί από το ΚΕΠΕΑ. Ποιοι δικαιούνται το Δώρο Πάσχα Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι μισθωτοί...
Δώρο Πάσχα: Μέχρι τη Μ. Τετάρτη υποχρεωτικά η καταβολή του

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει οι εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, να καταβάλουν στους εργαζόμενους τους το Δώρο του Πάσχα.

Οι εργαζόμενοι που το δικαιούνται, μπορούν να υπολογίσουν το ποσό που θα λάβουν, μέσω μίας online εφαρμογής, που έχει δημιουργηθεί από το ΚΕΠΕΑ.

Ποιοι δικαιούνται το Δώρο Πάσχα

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι μισθωτοί που βρίσκονται στον ιδιωτικό τομέα και συμβάσεις αορίστου ή ορισμένου χρόνου, μερικής ή πλήρους απασχόλησης, θα πρέπει να λάβουν το έξτρα αυτό ποσό.

Πώς υπολογίζεται το Δώρο Πάσχα

Για να υπολογιστεί σωστό το ποσό που θα πάρει κάθε εργαζόμενος, λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής, η χρονική περίοδος της εργασίας και φυσικά το μέγεθος του μισθού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώρο Πάσχα: Μέχρι τη Μ. Τετάρτη υποχρεωτικά η καταβολή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.