ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοβέρδος: Με 213 «ναι» ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του

Τη βουλευτική του ασυλία είδε να αίρεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά από την ψήφιση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Συγκεκριμένα, η απόφαση ήρθε με 213 «ναι» και μόλις ένα «όχι», ενώ αφορά φυσικά την υπόθεση Novartis. Ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ήταν ο μόνος, αφού με 209 «ναι», τέσσερα «όχι» και ένα «παρών»,...
Λοβέρδος: Με 213 «ναι» ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του

Τη βουλευτική του ασυλία είδε να αίρεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά από την ψήφιση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η απόφαση ήρθε με 213 «ναι» και μόλις ένα «όχι», ενώ αφορά φυσικά την υπόθεση Novartis.

Ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ήταν ο μόνος, αφού με 209 «ναι», τέσσερα «όχι» και ένα «παρών», ήρθη και η ασυλία του Μάριου Σαλμά, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος την ίδια κατάληξη είχε και ο Αριστείδης Φωκάς, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος έλαβε με 213 «ναι» και τρία «όχι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο γνωστός βουλευτής τόνισε για την ψήφιση της άρσης:

«Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω τη σκευωρία. Να καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της σκευωρίας στο σκαμνί. Θέλω οπωσδήποτε να μην υπάρχει ούτε σε έναν πολίτη η εύλογη αμφιβολία για το τί ακριβώς έχει συμβεί στο πεδίο της Υγείας επί κυβερνήσεως του κόμματός μου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και μετά που το κόμμα μας συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λοβέρδος: Με 213 «ναι» ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.