ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»

Ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη δολοφονία της Κάρολαϊν, ο παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε μιλώντας στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, ο παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από τα… ρούχα του βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που κλήθηκε να σχολιάσει την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της που όλο αυτό το διάστημα έπαιζε ένα «καλοστημένο θέατρο».

«Από όπου να πιάσεις την ιστορία είναι τρομακτική. Να σκεφτείς αυτό το κορίτσι που χάθηκε… να σκεφτείς το κοριτσάκι το μικρό που θα βρεθεί χωρίς μάνα και ευτυχώς χωρίς πατέρα έχοντας πάνω του όλο αυτό το δράμα… τι σταυρό θα κουβαλάει… Αυτό το κορίτσι σε όποια ενημέρωση κι αν έχει, δεν θα μπορέσεις να της κρύψεις την αλήθεια. Είναι μια κατεστραμμένη ζωή. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση!, σχολίασε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Εν συνεχεία ο παρουσιαστής είπε για την ομολογία του πιλότου: «Χθες που έμαθα ότι ομολόγησε, θα σας πω το εξής απλό. Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα ούτε αυτό να δω. Σήμερα ξύπνησα, μπήκα να ενημερωθώ να δω τι είπε. Όλο αυτό έρχεται σε συλλογικό επίπεδο. Ένας “γεννημένος” δολοφόνος έρχεται να βγάλει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα απέναντι στη γυναίκα του, στο παιδί του και σε όλη την κοινωνία, στους γονείς, στη γειτονιά σε όλους», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα οργανωμένο έγκλημα».

Και λίγο αργότερα ξέσπασε στον αέρα ο παρουσιαστής: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»!

Η δε Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μου έγραψε μια κοπέλα: «Κατερίνα σε παρακαλώ, μην τον λέτε πιλότο. Δολοφόνο να τον λέτε»» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφώνησε: «Αυτό ήθελα να πω. Τι καθ’ ομολογία; Φονιάς! Φονιάς»!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι που έπνιξε ο Μπάμπης (pics)

Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Ήξερε; Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα της στο τελευταίο Φως στο Τούνελ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.