ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του – Φριχτή δολοφονία στην Κρήτη

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης το φριχτό έγκλημα στην Μεσαρά, με έναν άτυχο άνδρα να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του!
Έγκλημα στην Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του – Φριχτή δολοφονία στην Κρήτη

Έγκλημα στην Μεσαρά: Μια φριχτή δολοφονία έλαβε χώρα στην Κρήτη το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Μεσαρά, με έναν άτυχο άνδρα να εκτελείται εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Το θύμα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Τραυματίστηκε σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα. Μάλιστα η δολοφονία έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με το παιδί του. Οι δράστες, οι οποίοι τον είχαν παρακολουθήσει, τον πυροβόλησαν πέντε φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα Ρουμάνο εργάτη σε ποιμνοστάσιο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες της για τον εντοπισμό των δραστών τη στιγμή που φουντώνουν οι φήμες για ξέσπασμα βεντέτας!

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη – ΣΟΚ: Έσφαξε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Λιόν: Επίσημη η «βόμβα» με Σακίρι (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στην Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του – Φριχτή δολοφονία στην Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.