ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεος: Η Ματίνα Παγώνη που πρωτοστατούσε στην κορωνο-τρομοκρατία, λέει τώρα ότι ήταν κατά της υποχρεωτικότητας!

Κωλοτούμπα ολκής από τη Ματίνα Παγώνη που τώρα τα γυρίζει, όσο αποκαλύπτονται οι τρομακτικές παρενέργειες των εμβολίων κατά της Covid
Έλεος: Η Ματίνα Παγώνη που πρωτοστατούσε στην κορωνο-τρομοκρατία, λέει τώρα ότι ήταν κατά της υποχρεωτικότητας!

Η Ματίνα Παγώνη που επί δύο χρόνια παρουσίαζε τα εμβόλια κατά του Covid ως απολύτως ασφαλή και πρωτοστατούσε στο κλίμα τρομοκρατίας που επιβαλλόταν καθημερινά στην περίοδο της πανδημίας, τώρα το γυρνάει στην… τρέλα και υποστηρίζει ότι ποτέ δεν στήριξε την υποχρεωτικότητα!

Μετά τη δικαστική απόφαση που αποζημίωσε Έλληνα πολίτη με 50.000 ευρώ για παρενέργειες από το εμβόλιο AstraZeneca και με φόντο τις αποκαλύψεις που γίνονται στο εξωτερικό για τα σκευάσματα, η Ματίνα Παγώνη άρχισε να προσποιείται την… αμέτοχη στα απολυταρχικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στην πανδημία.

Πηγαίνοντας ως καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, η κα Παγώνη σχολίασε για το θέμα της υποχρεωτικότητας ότι:

«Εγώ ήμουν αυτή που είπε απ’ την αρχή με την υπογραφή μου σαν πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ότι προαιρετικά, βάση των στοιχείων που έχουμε από τις μελέτες, αποφασίστε τι θα κάνετε. Εμείς συνεχίσαμε το ‘’προαιρετικά’’, αλλά το υπουργείο Υγείας επέλεξε το ‘’υποχρεωτικά’’. Γι’ αυτό και είχαμε βγάλει την ανακοίνωση σαν ΕΙΝΑΠ ότι ο καθένας επιλέγει τι θέλει να κάνει με τον εαυτό του».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες, φυσικά υπάρχουν…».

Η Ματίνα Παγώνη μπορεί να μην είπε ποτέ ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες στα πειραματικά εμβόλια κατά του Covid, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τις ευθύνες της για το ότι ποτέ δεν τόνισε στα κανάλια το αντίθετο: ότι δηλαδή υπάρχουν παρενέργειες, που μάλιστα μπορεί να είναι πολύ σοβαρές, έως και θανατηφόρες.

Ήταν γνωστή η γενικότερη «γραμμή» να μην τονίζονται οι πιθανές παρενέργειες των σκευασμάτων και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ την ακολουθούσε πιστά. Κι όχι μόνο αποσιωπούσαν τις παρενέργειες οι «ειδικοί» των καναλιών σαν την κα Παγώνη, αλλά και χλεύαζαν όσους μιλούσαν γι’ αυτές.

Να θυμίσουμε επιπλέον ότι η Ματίνα Παγώνη όταν είχε ερωτηθεί για το σκάνδαλο της AstraZeneca εξίσωνε τις παρενέργειες του AstraZeneca με εκείνες της… ασπιρίνης! «Όπως όλα τα φάρμακα έτσι και αυτό έχει κάποιες παρενέργειες, ακόμα και η ασπιρίνη έχει και ο χρήστης τις γνωρίζει» είχε πει συγκεκριμένα για το αποσυρμένο και δυνητικά επικίνδυνο εμβόλιο της AstraZeneca!

Αλλά όσον αφορά την υποχρεωτικότητα, είναι να τρελαίνεται κανείς με τον τρόπο που υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου η κα Παγώνη. Δεν δείχνει το φιλότιμο να πει ούτε μισή συγγνώμη για τον κόσμο που εκφόβισε και παρέσυρε με τις καθημερινές εμφανίσεις της στην τηλεόραση, όπου κατατρομοκρατούσε τον λαό.

Ενδεικτικά να θυμίσουμε ότι η Ματίνα Παγώνη χρησιμοποιούσε συνεχώς το παραμύθι περί επίτευξης ανοσίας της αγέλης (μέχρι που κατέρρευσε ως επιχείρημα) , καλούσε τους άνω των 60 «να ακούσουν τις οδηγίες και να κάνουν 3η και 4η δόση», έκανε εκκλήσεις στους απολυμένους υγειονομικούς να εμβολιαστούν, απειλούσε ότι όσοι δεν είχαν εμβολιαστεί «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά», ζητούσε τον εμβολιασμό των παιδιών ακόμα και… κρυφά από τους γονείς τους (!) σε κινητά κλιμάκια έξω από σχολεία και στήριζε μετά μανίας όλα τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Αυτή είναι μόνο μια ελάχιστη ιδέα από όσα έχει συμβάλλει η Ματίνα Παγώνη στο μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων στα πλαίσια του έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού. Το να βγαίνει σήμερα και να λέει ότι ήταν υπέρ της… προαιρετικότητας, εκτός από ψευδές, είναι και προσβλητικό για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δέχθηκαν επί 2 χρόνια έναν ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο από «ειδικούς» σαν τη κα Παγώνη. Και είναι ακόμα πιο εξοργιστικό για όλους εκείνους που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται από παρενέργειες των εμβολίων, αφού παραπλανήθηκαν από τις διαβεβαιώσεις των «ακαταδίωκτων», οι οποίοι διαφήμιζαν συνεχώς την «ασφάλεια» των σκευασμάτων χωρίς στοιχεία, ενώ παράλληλα αποσιωπούσαν πλήρως τις παρενέργειες.

Λίγη ντροπή κα Παγώνη επιτέλους…

 

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης