ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος άνδρας που είχε εμμονή η δράστρια (vid)

Ένας άνδρας ήταν ο λόγος στην επίθεση με το βιτριόλι που έγινε στη Καλλιθέα, που οδήγησε την Ιωάννα στο νοσοκομείο και μία 35χρονης τα χέρια της αστυνομίας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε ερωτική εμπλοκή με τη δράστρια, μίλησε για πρώτη φορά για το όλο συμβάν και την επαφή του με την κατηγορούμενη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση...
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος άνδρας που είχε εμμονή η δράστρια (vid)

Ένας άνδρας ήταν ο λόγος στην επίθεση με το βιτριόλι που έγινε στη Καλλιθέα, που οδήγησε την Ιωάννα στο νοσοκομείο και μία 35χρονης τα χέρια της αστυνομίας.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε ερωτική εμπλοκή με τη δράστρια, μίλησε για πρώτη φορά για το όλο συμβάν και την επαφή του με την κατηγορούμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μετά την… εξόντωση της «αντιζήλου» της ήθελε να βάψει το σπίτι!

«Εδώ και δύο χρόνια γνωρίζω την κατηγορουμένη και διατηρώ μαζί της ελεύθερη ερωτική σχέση μέχρι και σήμερα», υποστήριξε ο 40χρονος επιχειρηματίας από το Αίγιο της Αχαΐας, την ώρα που η δράστιδα φέρεται να είχε εμμονή μαζί του, επιθυμώντας η σχέση τους να προχωρήσει.

Τόσο ο 40χρονος όσο και η Ιωάννα παραδέχτηκαν πως είχαν επικοινωνία στο Messenger η οποία όμως είχε σταματήσει εδώ και έναν χρόνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος άνδρας που είχε εμμονή η δράστρια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.