ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει καεί το 93% του προσώπου της»

«Με εξοργίζει και μόνο η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα βγω από το νοσοκομείο και αυτή η γυναίκα θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερη…». Με αυτή τη φράση, η 34χρονη Ιωάννα ξέσπασε στους αστυνομικούς και στον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, όταν, στην απεγνωσμένη ερώτησή της «την πιάσατε επιτέλους;» αντιλήφθηκε ότι η απάντησή τους ήταν αρνητική. «Αυτή τη...
Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει καεί το 93% του προσώπου της»

«Με εξοργίζει και μόνο η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα βγω από το νοσοκομείο και αυτή η γυναίκα θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερη…». Με αυτή τη φράση, η 34χρονη Ιωάννα ξέσπασε στους αστυνομικούς και στον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, όταν, στην απεγνωσμένη ερώτησή της «την πιάσατε επιτέλους;» αντιλήφθηκε ότι η απάντησή τους ήταν αρνητική.

«Αυτή τη στιγμή όλη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από την υγεία μου και τη σύλληψη αυτής της γυναίκας», τόνισε η γυναίκα, που δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιθανά τα τοπικά lockdown και τα λουκέτα!

Από τον θάλαμο της Ιωάννας έχουν αφαιρεθεί η τηλεόραση, ο καθρέφτης και το κινητό της, αλλά δυστυχώς η ίδια συνειδητοποίησε τη βλάβη που έχει υποστεί στο πρόσωπο όταν είδε τα εγκαύματα από το οξύ στο χέρι της. «Έχουν καεί το 93% του προσώπου της και το 20% του σώματός της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν τεράστια. Θα μείνει μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο και οι επεμβάσεις θα είναι συνεχείς» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι: «Επαγγελματίας»

Μετά τις εξονυχιστικές έρευνες των τελευταίων ημερών, ο χειρισμός της υπόθεσης από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας έχει αναβαθμιστεί στο ανώτατο επίπεδο καθώς η εκτίμησή τους είναι πλέον ότι η όλη «επιχείρηση» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με «επαγγελματικούς όρους από μετρ του είδους».

«Η ενέδρα προετοιμάστηκε από πρόσωπο που εξέτασε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός διήρκησε τουλάχιστον μια εβδομάδα, με τη δράστιδα να αφήνει αμυδρά ίχνη πίσω της. Έτσι, όταν έφτασε η ώρα της «επιχείρησης» το έγκλημά της δυστυχώς προσέγγιζε την τελειότητα» τονίζει στη Realnews αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Για τους λόγους αυτούς , στην Ασφάλεια Αθηνών εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο στην επίθεση να υπάρχουν ηθικός αυτουργός αλλά και φυσικός αυτουργός, με δικλείδες ασφαλείας στις μεταξύ τους επικοινωνίες και συμφωνίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει καεί το 93% του προσώπου της»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.