ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα παλεύει, έχουν καεί τα βασικά στοιχεία του προσώπου της»

Η άτυχη 34άχρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι δίνει τη δική της μάχη και η θεράπουσα ιατρός που την παρακολουθεί μίλησε για την κατάστασή της. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Παρασκευής, η θεράπουσα ιατρός της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.  Η...
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα παλεύει, έχουν καεί τα βασικά στοιχεία του προσώπου της»

Η άτυχη 34άχρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι δίνει τη δική της μάχη και η θεράπουσα ιατρός που την παρακολουθεί μίλησε για την κατάστασή της.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Παρασκευής, η θεράπουσα ιατρός της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η ιατρός Μαρία Καλόφωνου σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega πως «είναι σταθερή η κατάσταση της. Έχουμε κάνει ήδη τρία χειρουργεία, έχουν πάει καλά και τα τρία χειρουργεία. Παλεύει, είναι αγωνίστρια».

«Κανένας δεν μπορεί να πει σε τι βαθμό θα αποκατασταθεί η βλάβη της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε χάσει βασικά στοιχεία που έχουν καεί στο πρόσωπο της αλλά με την πλαστική χειρουργική προσπαθούμε, με αυτά που έχουμε, να αποκαταστήσουμε στο καλύτερο δυνατό μέτρο» συμπλήρωσε η γιατρός.

«Δεν αποκαθίστανται ακριβώς τα στοιχεία που χάνονται σε όποιον έχει βαθιά εγκαύματα. Το δέρμα είναι ένα όργανο μοναδικό που δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όσο πιο κοντά στην αρχική εικόνα».

Η Ιωάννα ξέρει ότι έχει μια μεγάλη ζημιά και πρέπει να σταθεί δυνατή προκειμένου να την παλέψει, όπως τόνισε κατά λέξη η κα. Καλόφωνου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Η Ιωάννα παλεύει, έχουν καεί τα βασικά στοιχεία του προσώπου της»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα παλεύει, έχουν καεί τα βασικά στοιχεία του προσώπου της»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.