×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επίθεση με βιτριόλι: Πλέον ξέρουν τη γυναίκα με τα μαύρα (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Επίθεση με βιτριόλι: Πλέον ξέρουν τη γυναίκα με τα μαύρα (vid)


Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Οπως προκύπτει η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα της επίθεσης. Αυτό που περιμένουν τώρα οι Αρχές είναι ένα λάθος της ώστε να μπορέσουν να τη συλλάβουν.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε οτι οι εκτιμήσεις, δεν αρκούν για να στηρίξουν κατηγορίες ώστε να συλληφθεί η δράστιδα. Έτσι οι Αρχές ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα απο καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα τη «δενουν», δηλαδή καρέ απο κάμερες και ίχνη απο κινητά τηλέφωνα.

Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε το ρεπορτάζ


Τελευταία Νέα