ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πλέον ξέρουν τη γυναίκα με τα μαύρα (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα.
Επίθεση με βιτριόλι: Πλέον ξέρουν τη γυναίκα με τα μαύρα (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Οπως προκύπτει η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα της επίθεσης. Αυτό που περιμένουν τώρα οι Αρχές είναι ένα λάθος της ώστε να μπορέσουν να τη συλλάβουν.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε οτι οι εκτιμήσεις, δεν αρκούν για να στηρίξουν κατηγορίες ώστε να συλληφθεί η δράστιδα. Έτσι οι Αρχές ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα απο καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα τη «δενουν», δηλαδή καρέ απο κάμερες και ίχνη απο κινητά τηλέφωνα.

Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Πλέον ξέρουν τη γυναίκα με τα μαύρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.