ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το ύποπτο πρόσωπο από το παρελθόν της 34χρονης (vid)

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, Ιωάννα, που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, επισκέφτηκαν την κοπέλα στο νοσοκομείο προκειμένου να δει την εικόνα της δράστιδας και να ακούς τη φωνή της, ωστόσο πλέον στρέφονται σε ένα άλλο πρόσωπο, , που έρχεται από το παρελθόν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Επίθεση με βιτριόλι: Το ύποπτο πρόσωπο από το παρελθόν της 34χρονης (vid)

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, Ιωάννα, που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, επισκέφτηκαν την κοπέλα στο νοσοκομείο προκειμένου να δει την εικόνα της δράστιδας και να ακούς τη φωνή της, ωστόσο πλέον στρέφονται σε ένα άλλο πρόσωπο, , που έρχεται από το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι σε εστιατόρια και καφέ

Οι αρχές, ενημέρωσαν ότι αναζητούν αυτό το νέο πρόσωπο, το οποίο πρόκειται για άνδρα που θα κληθεί να δώσει στοιχεία τις επόμενες μέρες, για συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοπέλα.

Μάλιστα έχει περιοριστεί αυτή τη στιγμή ο αριθμός των υπόπτων σε έναν άνδρα ως ρόλο ηθικού αυτουργού και σε δύο γυναίκες.

Η δράστης που έκανε όμως την επίθεση με το βιτριόλι, τονίζεται ότι όταν αποκαλυφθεί θα προκαλέσει έκπληξη ακόμα και στο θύμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Το ύποπτο πρόσωπο από το παρελθόν της 34χρονης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.