ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Οκτώ τα μέτωπα της φωτιάς (vids)

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Εύβοια με την κατάσταση να είναι πολύ σοβαρή
Εύβοια: Οκτώ τα μέτωπα της φωτιάς (vids)

Αρκετά δύσκολα είναι τα πράγματα και σήμερα στην Εύβοια, με τα μέτωπα της φωτιάς να έχουν γίνει οκτώ και να δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών.

Σε όλα τα σημεία βρίσκονται και εναέρια μέσα αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν όσο γίνεται τη φωτιά σε έλεγχο.

Όσον αφορά το πως άρχισαν όλα, πρόκειται για εμπρησμό και ήδη έχει υπάρξει σύλληψη ενός 64χρονου, ο οποίος έκαιγε χόρτα.

Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η φωτιά στη Εύβοια, άρχισε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

«Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη χθες, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κύμης, 64χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης αγροτοδασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή Μανίκια Εύβοιας, η οποία εκδηλώθηκε χθες, στις 14:15.

Ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, για την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του. Θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί».

Την ίδια ώρα, ακόμα μία φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή στο Πικέρμι, με 15 οχήματα, 40 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν στο σημείο, αφού η περιοχή κοντά είναι κατοικημένη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Οκτώ τα μέτωπα της φωτιάς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.