ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις για τη «μάχη» στο Αιγαίο: Ραντεβού Μέρκελ – Μακρόν για τα ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρικά: Η ένταση στο Αιγαίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία εξακολουθεί να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα καθώς οι Τούρκοι δεν λένε να σταματήσουν τις προκλήσεις και τις παράλογες και παράνομες διεκδικήσεις τους. Την ίδια ώρα Άνγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν δείχνουν προβληματισμένοι για το γεγονός αυτό, γι αυτό και θα συναντηθούν στις 20 Αυγούστου, ώστε...
Εξελίξεις για τη «μάχη» στο Αιγαίο: Ραντεβού Μέρκελ – Μακρόν για τα ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρικά: Η ένταση στο Αιγαίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία εξακολουθεί να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα καθώς οι Τούρκοι δεν λένε να σταματήσουν τις προκλήσεις και τις παράλογες και παράνομες διεκδικήσεις τους.

Την ίδια ώρα Άνγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν δείχνουν προβληματισμένοι για το γεγονός αυτό, γι αυτό και θα συναντηθούν στις 20 Αυγούστου, ώστε να συζητήσουν την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στην παραθεριστική κατοικία του Γάλλου προέδρου και θα συζητήσουν τα μεγάλα διεθνή ζητήματα, από τον κορονοϊό μέχρι τον Λίβανο, αλλά και της εξελίξεις στη Λευκορωσία, τη στιγμή που οι γείτονές μας συνεχίζουν να προκαλούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα: Η φωτογραφία που έδειξαν από το κομματιασμένο Kemal Reis

«Είναι μία εξαιρετικής φύσης συνάντηση, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Καγκελάριος προσκαλείται στη Μπρεγκανσόν από έναν Γάλλο πρόεδρο» αναφέρουν τα Ηλύσια Πεδία.

Παράλληλα ο καθηγητής δημοσίων σχέσεων του πανεπιστημίου Καντίρ Χας, Δημήτρης Τριανταφύλλου μιλά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις εξελίξεις στο μέτωπο της έντασης των τελευταίων ημερών στην ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του «Ελλάδα και Τουρκία οδεύουν σε αποκλιμάκωση της έντασης και πως είναι μια «χρυσή ευκαιρία» επίλυσης των διμερών σχέσεων, κάτι που οι δύο χώρες δεν έχουν καταφέρει να κάνουν επί δεκαετίες. Και οι δύο χώρες το θέλουν και… σέρνονται προς αυτό».

Ελληνοτουρκικά: Δείτε το ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξελίξεις για τη «μάχη» στο Αιγαίο: Ραντεβού Μέρκελ – Μακρόν για τα ελληνοτουρκικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.