ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fake ιστοσελίδα προβάλει τον πρωθυπουργό

Fake σελίδα κάνει λόγο για μυστική επένδυση που υποτίθεται ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
Fake ιστοσελίδα προβάλει τον πρωθυπουργό

Fake ιστοσελίδα: Μία σελίδα προβάλει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και «υποδύεται» γνωστή ιστοσελίδα, όμως είναι ψεύτικη.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα που μοιάζει με το news247, αλλά καμία σχέση δεν έχει μαζί της, προβάλει συνέντευξη που υποτίθεται πως έχει δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο πλέον οι Έλληνες βγάζουν εκατομμύρια ευρώ από το σπίτι τους.

Ωστόσο, όπου κι αν πατήσεις, σε παραπέμπει σε μία φόρμα και ζητάει μερικά από τα προσωπικά στοιχεία του αναγνώστη, αλλά και τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας προκειμένου «να αλλάξεις τη ζωή σου».

Παράλληλα, γίνεται λόγος για ένα «παραθυράκι πλούτου» που πλέον υπάρχει στη χώρα μας και το χαρακτηρίζει ως τη νέα μυστική επένδυση.

Και δεν σταματάει εκεί, αφού «φιλοξενεί» και πρόσφατη συνέντευξη του πρωθυπουργού σε πρωινή εκπομπή (σ.σ η οποία βέβαια δεν υπάρχει), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έδειξε στον κόσμο το κινητό του ώστε να αποδείξει τα πόσα χρήματα βγάζει με αυτόν τον τρόπο. Και συνεχίζει πως λαμβάνει πολλά ευχαριστήρια μηνύματα, ενώ ένας νεαρός έστειλε πως κατάφερε να πάρει δώρο στον αδερφό του μία Ferrari 488 pista.

Μάλιστα, κάνει λόγο για «παρέμβαση» γνωστής τράπεζας, η οποία ζήτησε να μη βγει στη δημοσιότητα η συνέντευξη, όμως μάταια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fake ιστοσελίδα προβάλει τον πρωθυπουργό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.