ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Μήνυμα οργής από τον πατέρα της Γαρυφαλλιάς – «Να σαπίσει στη φυλακή»

Φολέγανδρος: Μήνυμα οργής έστειλε ο πατέρας της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της.
Φολέγανδρος: Μήνυμα οργής από τον πατέρα της Γαρυφαλλιάς –  «Να σαπίσει στη φυλακή»

Φολέγανδρος: Μήνυμα οργής έστειλε ο πατέρας της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της.

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος σύντροφος την Γαρυφαλλιάς ομολόγησε την δολοφονία της συντρόφου του, τη στιγμή που ο πατέρας της άτυχης κοπέλας έστειλε ένα μήνυμα οργής, υποστηρίζοντας πως στον δράστη θα πρέπει να επιβληθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποινή.

«Να σαπίσει στη φυλακή. Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει αυτή τη στιγμή από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Σκότωσε το παιδί μου. Από την πρώτη στιγμή, κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι πρόκειται για φόνο κι όχι για δυστύχημα. Από την αρχή πίστεψα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της κόρης μου. Μας κατέστρεψε. Κατέστρεψε την οικογένειά μου, μας ισοπέδωσε. Τα μικρότερα αδέρφια της Γαρυφαλλιάς ακόμα την περιμένουν να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν μια αξιόλογη κοπέλα και επιστήμονας. Ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε διακοπές και δεν μπορώ να πιστέψω ότι γυρίζει νεκρή. Δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα κορίτσια»

Ο θάνατος της 26χρονος Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή την Παρασκευή 16 Ιουλίου στην Φολέγανδρο, προήλθε από πνιγμό, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής.

Όπως είπε στην ομολογία του στην Αστυνομία, ο 30χρονος σύντροφος που δολοφόνησε την Γαρυφαλλιά, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, ένας τέτοιος καυγάς – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – ξέσπασε την ώρα που βρίσκονταν στο όχημά τους το απόγευμα της Παρασκευής.

Την ώρα της λογομαχίας τους, ο 30χρονος, όπως περιέγραψε στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά.

Αυτή βγήκε και την ακολούθησε, την έσπρωξε ξανά. Η άτυχη κοπέλα χτύπησε στα βράχια και κατέληξε στην θάλασσα. Όπως υποστήριξε βούτηξε για να την βοηθήσει αλλά ήταν αναίσθητη και τράπηκε σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Δεν τον λένε τυχαία Freak» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Μήνυμα οργής από τον πατέρα της Γαρυφαλλιάς – «Να σαπίσει στη φυλακή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.