ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Κλείνει σήμερα το Taxisnet

Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, είναι η τελευταία μέρα, όπου ο κόσμος μπορεί να κάνει τις φορολογικές δηλώσεις του, για το εισόδημα του.
Φορολογικές δηλώσεις 2021: Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα, στην οποία, κάποιος μπορεί να κάνει την δήλωση του εισοδήματος του.

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα, στην οποία, κάποιος μπορεί να κάνει την δήλωση του εισοδήματος του.

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Παράταση για την υποβολή τους, είχε δοθεί μέχρι σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, όπως είχε γράψει το Sportime.

H προθεσμία όμως εκπνέει. Όσοι έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα, πρέπει να πληρώσουν τις δύο πρώτες δόσεις, ως τις 17 Σεπτεμβρίου. Ενώ χρειάζεται να καταβάλουν την τρίτη, ως το τέλος του μήνα.

Μέχρι και την σημερινή ημέρα, η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ. Τον οποίο θα έχουν την υποχρέωση, να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Έτσι μέχρι το τέλος του μήνα, θα δημοσιευτούν στο taxisnet και τα ποσά που θα πρέπει να δοθούν, για τον ΕΝΦΙΑ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

ΣΧΟΛΙΑ