ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Χρυσοχοΐδης: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία της ζωής»

Ο κ. Χρυσοχοΐδης βασικός στόχος των αρμόδιων αρχών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Χρυσοχοΐδης: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία της ζωής»

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Τους Έλληνες πολίτες για την μεγάλη πυρκαγιά, ενημέρωσαν Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν στις 21:00 την Τρίτη (3/8).

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης βασικός στόχος των αρμόδιων αρχών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.

Τα κύρια μέτωπα της φωτιάς παραμένουν σε Βαρυμπόμπη, Ολυμπιακό Χωριό και Τατόι, όπου συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί σύσκεψη των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Αυτές οι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μας βρίσκουν απροετοίμαστες. Τα σχέδιά μας είναι προσαρμοσμένα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή», διαβεβαίωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Θα αναφερθώ στις εκκενώσεις των οικισμών πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία της ζωής», τόνισε ο υπουργούς και πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες του κράτους ήταν παρούσες για την προστασία των πολιτών με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, επισημαίνοντας ότι η εκκένωση των περιοχών έγινε με υποδειγματικό τρόπο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ενημέρωση έγινε στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής το οποίο νωρίτερα είχε επισκεφτεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω.

Δείτε όσα είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες πυρκαγιές στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης:

«Συναγερμός» στις Αρχές για νέες φωτιές: Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη (4/8)

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Πνίγηκε από τους πυκνούς καπνούς η Αττική! (pics)

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κάηκαν σπίτια σε Βαρυμπόμπη – Αδάμες – Συγκλονιστικές εικόνες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Χρυσοχοΐδης: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία της ζωής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.