ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές – ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών για όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή

Ελάφρυνση από τη ΔΕΗ προς όλους όσοι έχασαν τα σπίτια τους αυτό το εφιαλτικό διάστημα
Φωτιές – ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών για όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή

Φωτιές: Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν οι οφειλές των οικιακών πελατών της, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς αυτές τις μέρες.

Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η ΔΕΗ θα κινήσει τη διαδικασία, αφού ενημερωθεί από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της.

Η ανακοίνωση:

«Η ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της.

Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους».

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 1.000 στύλοι ηλεκτροδότησης, εκ των οποίων οι 230 στη Βαρυμπόμπη, καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική και θα χρειαστούν αντικατάσταση.

Προφανώς είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα των περιοχών που επλήγησαν ανά την επικράτεια, αναφορικά με την ηλεκτροδότηση.

 

Διαβάστε ακόμη:

Μέσι: Έφτασε Παρίσι ο Αργεντινός – Αύριο (11/8) η παρουσίαση! (vids)

Φωτιά – Εύβοια: Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρω του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ

Φωτιές: Αυτά είναι όλα τα μέτρα για τους πυρόπληκτους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές – ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών για όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.