ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Δεν ανοίγει ακόμα το σάιτ για την βοήθεια στους πυρόπληκτους

Παράπονα εξέφρασαν κάποιοι πολίτες για το γεγονός ότι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την  εξυπηρέτησή τους δεν λειτουργεί.
Φωτιές: Δεν ανοίγει ακόμα το σάιτ για την βοήθεια στους πυρόπληκτους

Το παρακάτω σάιτ «http://arogi.gov.gr/» μέσω του οποίου οι πυρόπληκτοι θα μπορούν να μάθουν τα μέτρα στήριξής της Κυβέρνησης και αναλυτικές πληροφορίες ώστε να καταθέσουν αιτήσεις αποζημίωσης, δεν λειτουργεί, σύμφωνα μαρτυρίες πολιτών.

«Αυτό http://arogi.gov.grείναι το site με τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και αναλυτικές πληροφορίες για τις αιτήσεις… Εμενα γιατί δεν μου ΑΝΟΊΓΕΙ???», έγραψε στο twitter πυρόπληκτος (προφανώς) πολίτης, εκφράζοντας τα παράπονά του μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης.

Λίγη ώρα μετά ήρθε η διευκρίνηση από τους αρμόδιους ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα τεθεί στη διάθεση των πυρόπληκτων που επλήγησαν από τη φωτιά, από τις 18 Αυγούστου και μετά.

Δείτε παρακάτω μια χαρακτηριστική ανάρτηση

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά: Πέντε χρόνια φυλακή για τον εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως

Φωτιές: Ο Σταύρος Μπένος επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Εύβοιας

Μέσι: Πάει στην ομάδα που «φταίει» για το ότι έφυγε από την Μπαρτσελόνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Δεν ανοίγει ακόμα το σάιτ για την βοήθεια στους πυρόπληκτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.