ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές πυροσβεστικά αεροσκάφη: Δείτε πώς ήταν αλλά το έφτιαξαν και πέταξε για να σβήσει πυρκαγιές

Στο βίντεο απεικονίζεται η συντήρηση και οι τιτάνιες προσπάθειες των μηχανικών για να έχουν τον εναέριο στόλο έτοιμο για πυρόσβεση
Φωτιές πυροσβεστικά αεροσκάφη: Δείτε πώς ήταν αλλά το έφτιαξαν και πέταξε για να σβήσει πυρκαγιές

Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη δίνουν τη δική τους μάχη από τον αέρα για να ελέγξουν τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, αλλά χρειάζονται συντήρηση.

Η συντήρηση βέβαια απαιτεί τιτάνιες προσπάθειες, οι οποίες καταβάλλονται από τους μηχανικούς, έτσι ώστε τα αεροσκάφη να είναι έτοιμα μέσα σε λίγες ώρες για να ξαναβγούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες της πυροσβεστικής.

Ένα βίντεο στο Facebook δείχνει ακριβώς τη συντήρηση που γίνεται στα πυροσβεστικά αεροσκάφη με αντίπαλο τον χρόνο, ώστε να προλάβουν μέσα σε μικρό διάστημα να είναι έτοιμα για πυρόσβεση.

Παρότι αυτά δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι ξεχνώντας τι σημαίνει ύπνος κατάφεραν να τα φτιάξουν και το επόμενο πρωί ήταν έτοιμα για τη μάχη από τον αέρα.

Διαβάστε επίσης: Unboxholics: Συγκέντρωσαν 300.000€ για τους πυρόπληκτους με ένα live

Τσιμτσιλή για τις φωτιές: «Μου είπε ότι στις πυρκαγιές κάηκαν οι αναμνήσεις μου…»

Άρης: Κι επίσημα «κίτρινος» ο Ιτούρμπε! (PICS)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές πυροσβεστικά αεροσκάφη: Δείτε πώς ήταν αλλά το έφτιαξαν και πέταξε για να σβήσει πυρκαγιές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.