ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Το έγκλημα των Τεμπών είναι διπλό – Έγκλημα μέσα στο έγκλημα – Η κυβέρνηση έχει ήδη πέσει κοντά στο 20%

«Ποιος έδωσε στο Πρώτο Θέμα το παραποιημένο ηχητικό υλικό;»
Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Το έγκλημα των Τεμπών είναι διπλό – Έγκλημα μέσα στο έγκλημα – Η κυβέρνηση έχει ήδη πέσει κοντά στο 20%

Για διπλό έγκλημα στα Τέμπη έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, Γεώργιος Αποστολάκης, κατά την ομιλία τους στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη, «σύμπας ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση χρησιμοποίησε παράνομες μεθόδους, προκειμένου να παραποιήσει τα στοιχεία στη σκηνή του εγκλήματος των Τεμπών».

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ υπογράμμισε ότι «το έγκλημα των Τεμπών είναι διπλό» ενώ έκανε λόγο για «Έγκλημα μέσα στο έγκλημα».

«Αποτελείται πρώτον από τη σύγκρουση των τραίνων και ό,τι αυτής προηγήθηκε» και το «δεύτερο και σοβαρότερο έγκλημα, τη συγκάλυψη», είπε ο κ. Αποστολάκης.

Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Το έγκλημα των Τεμπών είναι διπλό – Έγκλημα μέσα στο έγκλημα

«Ποιος έδωσε στο Πρώτο Θέμα το παραποιημένο ηχητικό υλικό; Εδώ δεν υπάρχει δημοσιογραφικό απόρρητο, γιατί δεν αφορά μια πληροφορία, αλλά ένα υλικό που παραποιήθηκε με σκοπό να παραπλανήσει όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά και τη δικαιοσύνη», διερωτήθηκε, κάνοντας αναφορά σε νόθευση εγγράφου με σκοπό με «το παραποιημένο υλικό να στηριχθεί η θεωρία της κυβέρνησης περί ανθρωπίνου λάθους».

Ο Γεώργιος Αποστολάκης υπογράμμισε πως οι 57 νεκροί «δεν σκοτώθηκαν όλοι από τη σύγκρουση των τραίνων». «Για την ακρίβεια δεν ξέρουμε πόσοι σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, οι περισσότεροι θα είχαν ζήσει αν δεν γινόταν η έκρηξη και ανάφλεξη του ξυλόλιου που παράνομα μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία», συμπλήρωσε.

«Η κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης μομφής θα αποκτήσει αξία αργότερα. Όταν η κυβέρνηση θα αποκαλυφθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι χρησιμοποίησε παράνομες μεθόδους για τη συγκάλυψη και απαιτεί ομερτά από όσους γνωρίζουν. Όταν ο υπουργός Καραμανλής αρνηθεί να γίνει εξιλαστήριο θύμα και αρχίσει να μιλάει, υποδεικνύοντας τους συνενόχους του. Όταν τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης, αρχίσουν τις αποκαλύψεις είτε λόγω απληστίας είτε λόγω απογοήτευσης που δεν πήραν περισσότερες εργολαβίες οι φίλοι τους. Όταν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις δεν θα μπορούν να κρύψουν ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πέσει κοντά στο 20% και οι Ανδρουλάκης και Κασσελάκης μαζί είναι επίσης κοντά στο 20%, εφαρμόζοντας και ψηφίζοντας μαζί με την κυβέρνηση τις ίδιες στρατηγικές επιλογές των ξένων δανειστών, την ατζέντα WOKE, το ψηφιακό φακέλωμα και το ψηφιακό ευρώ των τραπεζιτών», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Άλλο ένα «κατόρθωμα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Είμαστε ο πιο φτωχός λαός στην ΕΕ, μετά τους Βούλγαρους, σύμφωνα με τη Eurostat

Τα γκάλοπ «καίνε» την κυβέρνηση – Γενική κατακραυγή για τα Τέμπη και δημοσκοπική κατρακύλα χωρίς φρένο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεώργιος Αποστολάκης – ΝΙΚΗ: Το έγκλημα των Τεμπών είναι διπλό – Έγκλημα μέσα στο έγκλημα – Η κυβέρνηση έχει ήδη πέσει κοντά στο 20%», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.