ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομική Αστυνομία: Συλλήψεις για διακίνηση και πώληση παράνομων χημικών!

Μεγάλη επιτυχία για την οικονομική Αστυνομία για την καταπολέμηση της νοθείας καυσίμων.
Οικονομική Αστυνομία: Συλλήψεις για διακίνηση και πώληση παράνομων χημικών!

Σε συλλήψεις προχώρησε η οικονομική αστυνομία, στις οποίας τα χέρια έπεσαν 8 άτομα για διακίνηση και πώληση συγκεκριμένων χημικών.

Αυτά χρησιμοποιούνται στη νοθεία των καυσίμων και δημιουργούν πολύ μεγάλα προβλήματα, εφόσον χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε χρήση έχει να κάνει με αυτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, μιλάμε για αλλο ένα δυνατό χτύπημα που έκανε η οικονομική Αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αργά το βράδυ της Παρασκευής 8 άτομα συνελήφθησαν μετά από έφοδο σε βενζινάδικα της Αθήνας…

Από μέρες οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας παρακολουθούσαν βυτιοφόρο προερχόμενο από τη Βουλγαρία που μετέφερε χημικά που χρησιμοποιούνται για τη νοθεία καυσίμων…

Οι αστυνομικοί άφησαν τον Αλβανικής υπηκοότητας οδηγό να διανείμει το παράνομο χημικό σκεύασμα σε συγκεκριμένα βενζινάδικα και λίγη ώρα αργότερα με συντονισμένη επιχείρηση έκαναν έφοδο στα βενζινάδικα.

Συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα μεταξύ αυτών και ο οδηγός του βυτιοφόρου που διένειμε τα παράνομα χημικά…

Όλα αυτά την ώρα που η βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης έχουν πάρει την ανιούσα και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονομική Αστυνομία: Συλλήψεις για διακίνηση και πώληση παράνομων χημικών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.