ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έκανε ποτέ δηλώσεις ο 40χρονος – Επιπλοκές στην υγεία της

Τη δική του εκδοχή δίνει ο δικηγόρος του 40χρονου για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Ιωάννα Παλιοσπύρου – Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έκανε ποτέ δηλώσεις ο 40χρονος – Επιπλοκές στην υγεία της

Νέα διάσταση στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει ο δικηγόρος του 40χρονου Νώντα.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο δικηγόρος του 40χρονου δεν έχουν γίνει ποτέ οι δηλώσεις, που διαβάσαμε στο διαδίκτυο και ακούσαμε στις τηλεοπτικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Δεν έχει κάνει ποτέ δηλώσεις, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, στις οποίες να αφήνει υπόνοιες ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Υπήρξε επικοινωνία του δικηγόρου του 40χρονου με τους δικηγόρους της Ιωάννας για να τους δώσει τις εξηγήσεις του. Ο 40χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο δικαστήριο και δεν ισχύει ότι δεν έχει πάρει ακόμη κλήση από το δικαστήριο.

«Θέλω να ξεκαθαριστεί, κυρίως για την Ιωάννα, ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια δήλωση», τόνισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Επιπλοκές στην υγεία της

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλη αυτή η συζήτηση του Σαββατοκύριακου όχι απλά δυσαρέστησαν την Ιωάννα αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 προκάλεσαν επιπλοκές στην υγεία της.

Η ανάγκη της Ιωάννας να βρεθεί στο δικαστήριο και να σταθεί απέναντι στην κατηγορούμενη Έφη αλλά και οι υποτιθέμενες δηλώσεις του 40χρονου δημιούργησαν άγχος στην 35χρονη γυναίκα, κάτι που επηρέασε τις ορμόνες της και γενικότερα την υγεία της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Παλιοσπύρου – Επίθεση με βιτριόλι: Δεν έκανε ποτέ δηλώσεις ο 40χρονος – Επιπλοκές στην υγεία της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.