ΚΟΙΝΩΝΙΑ

iPhone 12 Pro: Αυτό είναι το πραγματικό του κόστος

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το πιο ακριβό στοιχείο του νέου iPhone 12 Pro είναι η οθόνη OLED.
iPhone 12 Pro: Αυτό είναι το πραγματικό του κόστος

iPhone 12 Pro: Ειδικοί μελέτησαν όλα τα στοιχεία του κορυφαίου smartphone της Apple και διαπίστωσαν ότι το πραγματικό κόστος του νέου iPhone χωρίς πρόσθετα σήματα είναι πολύ κάτω από αυτό που πληρώνει ο χρήστης.

Συγκεκριμένα το πραγματικό κόστος παραγωγής του iPhone 12 Pro είναι 406 δολάρια δηλαδή 340 ευρώ.

Οι προμηθευτές από τη Νότια Κορέα έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην παραγωγή του smartphone, με το κόστος των εξαρτημάτων από ασιάτες συνεργάτες της Apple να αντιπροσωπεύει το 26,8 τοις εκατό του συνολικού μεριδίου κόστους. Το μερίδιο είναι υψηλότερο από το iPhone 11.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το πιο ακριβό στοιχείο του νέου iPhone είναι η οθόνη OLED, την οποία παρέχουν οι Samsung Display και LG Display από τη Νότια Κορέα.

Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο iPhone πωλείται περί των 1.400 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «iPhone 12 Pro: Αυτό είναι το πραγματικό του κόστος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.