ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μπακογιάννης: «Προπονητής χωρίς ομάδα είναι…τίποτα»

«Όλοι μαζί χρειάζεται να φέρουμε τα κάτω – πάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Κ. Μπακογιάννης: «Προπονητής χωρίς ομάδα είναι…τίποτα»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε με εκπροσώπους Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι εκπρόσωποι παρομοίασαν την Αθήνα με μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο αλλά της λείπει ο καλός προπονητής και ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως:

«Προπονητής χωρίς ομάδα είναι… τίποτα» και πρόσθεσε ότι «όλοι μαζί χρειάζεται να φέρουμε τα κάτω – πάνω. Με ευθύνη του δήμου αλλά και των πολιτών. Κοινός μας τόπος να τα αλλάξουμε όλα».

Οι εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας,συμφώνησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων ότι για τα θέματα που τους απασχολούν ευθύνη έχουν και οι πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε θέματα όπως η καθαριότητα, τα ναρκωτικά και ο πολιτισμός.

Βασίλης Τσιτσάνης – Η ψυχή του όλη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κ. Μπακογιάννης: «Προπονητής χωρίς ομάδα είναι…τίποτα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.