ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστήματα – Σούπερ Μάρκετ: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Δείτε ποιες ακόμη Κυριακές εντός του έτους 2020, θα είναι ανοιχτά, ωστόσ να μπορέσετε να κάντε τις αγορές σας.
Καταστήματα – Σούπερ Μάρκετ: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Καταστήματα – Σούπερ Μάρκετ: Σύμφωνα με τον νόμο υπάρχει η δυνατότητα σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ να είναι ανοιχτά κάποιες από τις Κυριακές κάθε έτους. Δείτε παρακάτω ποιες Κυριακές είναι αυτές.

Συγκεκριμένα ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ τις Κυριακές του 2020 επιτρέπει ο νόμος 4177/2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 800 ευρώ: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι

Με βάση τις προβλέψεις της σχετικές νομοθεσίας, τα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά τις εξής Κυριακές του 2020:

19 Ιανουαρίου 2020

12 Απριλίου 2020

3 Μαΐου 2020

19 Ιουλίου 2020

1 Νοεμβρίου 2020

13 Δεκεμβρίου 2020

20 Δεκεμβρίου 2020

27 Δεκεμβρίου 2020

Η επόμενη Κυριακή που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά είναι την 1η Νοεμβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταστήματα – Σούπερ Μάρκετ: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.