ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Κυριάκος: Στο «νήμα» εκτός Βουλής

Η μεγάλη μάχη των «σταυρών» στην Α' Θεσσαλονίκης είχε νικητή
Κυριάκος Κυριάκος

Τη βουλευτική «μάχη» έχασε στο νήμα ο Κυριάκος Κυριάκος αφού για ελάχιστους σταυρούς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη μοναδική έδρα του ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και τα αποτελέσματα στο 99,39% της ενσωμάτωσης συγκέντρωσε 6.025 σταυρούς έναντι 6.207 του Χαράλαμπου Καστανίδη, ο οποίος τελικά θα βρίσκεται ανάμεσα στους 300 της νέας Βουλής.

Έτσι, για λιγότερους από 200 σταυρούς ο Κυριάκος Κυριάκος μένει εκτός παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε μέχρι το τέλος της καταμέτρησης.

Αναλυτικά οι βουλευτές, που εκλέγονται σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης:

Στην Α’ Θεσσαλονίκης η ΝΔ εκλέγει 7 βουλευτές: Κ. Καραμανλή, Κ. Γκιουλέκα, Ελ. Ράπτη, Στ Καλαφάτη, Στ. Σιμόπουλο, Α. Ευθυμίου και Δ Κούβελα και μένει εκτός ο Ν. Ταχιάος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 5 βουλευτές και στην μάχη του σταυρού προηγούνται: Κ. Νοτοπούλου, Γ. Αμανατίδης, Χρ. Γιαννούλης, Κ. Ζουράρις, Αλ. Τριανταφυλλίδης. Μένουν εκτός οι Τρ. Μηταφίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Ελευθ Χατζηγεωργίου, Τ. Κουράκης και Ν. Παρασκευόπουλος.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι Χάρης Καστανίδης με το ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελ. Λύση, Δημήτρης Κουτσούμπας με το ΚΚΕ και Γιάνης Βαρουφάκης με το ΜΕΡΑ25.

Στην Β’ Θεσσαλονίκης η ΝΔ παίρνει 3 έδρες που πανε: Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδη, Δ. Βαρτζόπουλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται σε 2 έδρες: Σ. Φάμελλος, Θ. Αυγέρη και μένει εκτός ο Δ. Μάρδας

Με το ΚΙΝΑΛ επανεκλέγεται ο Γ Αρβανιτίδης, με την Ελ. Λύση εκλέγεται ο Κ Χήτας και με το ΚΚΕ ο Λ. Στολτίδης.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ