ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλέλια Ρένεση σε Άδωνι: «Είμαι κατά των εκβιασμών»

Σκληρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ηθοποιός με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με τους εμβολιασμούς.
Κλέλια Ρένεση σε Άδωνι: «Είμαι κατά των εκβιασμών»

Σκληρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση παραθέτει μια δήλωση που έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με την οποία η Κυβέρνηση φέρεται να λέει στους επιχειρηματίες: «Μπορείτε να απολύσετε τους ανεμβολίαστους – Δεν γίνεται να έχουν απαιτήσεις»

Η θέση της ηθοποιού στο θέμα είναι η εξής: «Τους ανεγκέφαλους σαν τα μούτρα σου όμως ας τους κρατήσουμε για πάντα ε; ! Δεν είμαι κατά των εμβολιασμών αλλά είμαι κατά των εκβιασμών. Ένας άνθρωπος μπορεί κ πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής. Όσο το χοντραίνετε τόσο μας προκαλείτε. Αυτό θέλετε εξ αρχής. Έναν απόλυτο διχασμό.

Που είναι η ηθική των ιατρικών συμβουλίων να πάρει θέση; Πως είναι δυνατόν να αλωνίζει ελεύθερος αυτός ο ανόητος μπόμπος;;; Γρήγορα στη μαμά σου! Μαμ κακά κ νάνι ΤΩΡΑ», ανέφερε στην ανάρτησή της η κυρία Κλέλια Ρένεση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Ανανέωσε κι επίσημα ο Δεληζήσης!

Εμβολιασμός ανηλίκων: Απαραίτητος για το 80%;

Σοκάρουν την Τουρκία τα αρνητικά επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλέλια Ρένεση σε Άδωνι: «Είμαι κατά των εκβιασμών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.