ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Ζωντανά στον Γιώργο Παπαδάκη ο Δημήτρης Νατσιός την Πέμπτη 07:30 το πρωί – Το μήνυμα που έστειλε

Κόμμα ΝΙΚΗ: Ζωντανά στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα είναι το πρωί της Πέμπτης, μετά τις 07:30, ο Δημήτρης Νατσιός!
Κόμμα ΝΙΚΗ: Ζωντανά στον Γιώργο Παπαδάκη ο Δημήτρης Νατσιός την Πέμπτη 07:30 το πρωί – Το μήνυμα που έστειλε

Κόμμα ΝΙΚΗ: Σε μία από τις παλαιότερες και ιστορικότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ζωντανά ο Δημήτρης Νατσιός. Ο λόγος για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.  Μετά τις 07:30 θα είναι on air.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το κόμμα ΝΙΚΗ στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 19:30, ο Δημήτρης Νατσιός θα έχει τηλεοπτική παρουσία και συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη. Μία ακόμα ιδανική ευκαιρία για τον πρόεδρο της Νίκης να ξεκαθαρίσει σε ευρύ ακροατήριο τις αξίες που πρεσβεύει η Νίκη και θέλει να θυμίσει στους Έλληνες.

Ο Δημήτρης Νατσιός θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει δια ζώσης με τον Γιώργο Παπαδάκη για τις θέσεις της Νίκης και όχι μέσω σύνδεσης, όπως συνέβη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος δεν έδωσε και μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης της ταυτότητας της Νίκης.

Στο μεταξύ, ένα νέο μήνυμα του προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού ανέβηκε στα social media του κινήματος.

Κόμμα ΝΙΚΗ – Το μήνυμα του Δημήτρη Νατσιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Ζωντανά στον Γιώργο Παπαδάκη ο Δημήτρης Νατσιός την Πέμπτη 07:30 το πρωί – Το μήνυμα που έστειλε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.