ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μάσκες για όλα τα.. πορτοφόλια (vid)

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές όλων μας σε αυτόν τον πλανήτη και πλέον η χρήση μάσκας θα είναι το… απαραίτητο αξεσουάρ μας. Μεγάλοι οίκοι μόδας ήδη έχουν ξεκινήσει την παραγωγή μασκών για όλα τα βαλάντια. Μάσκες με στρας, με διάφορα σχέδια και logo που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τσάντες, ρούχα και παπούτσια...
Κορονοϊός: Μάσκες για όλα τα.. πορτοφόλια (vid)

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές όλων μας σε αυτόν τον πλανήτη και πλέον η χρήση μάσκας θα είναι το… απαραίτητο αξεσουάρ μας.

Μεγάλοι οίκοι μόδας ήδη έχουν ξεκινήσει την παραγωγή μασκών για όλα τα βαλάντια. Μάσκες με στρας, με διάφορα σχέδια και logo που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τσάντες, ρούχα και παπούτσια πλέον θα βρίσκονται και σε μάσκες.

Αρκετοί Έλληνες σχεδιαστές έχουν ξεκινήσει τη δική τους παραγωγή μασκών, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Βασίλη Ζούλια και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις τιμές αυτών.

Ο σχεδιαστής μόδας ωστόσο εξήγησε για ποιον λόγο οι μάσκες του κοστολογούνται από 25 ευρώ και άνω.

Πάντως όσο ο κορονοϊός κυκλοφορεί εκεί έξω και εμείς θα κυκλοφορούμε με μάσκες για τη δική μας προστασία, αλλά και των συμπολιτών μας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μάσκες για όλα τα.. πορτοφόλια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.