ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στα ΜΑΤ – Σε καραντίνα 15 αστυνομικοί

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις των αστυνομικών των ΜΑΤ είναι γεγονός και πρόκειται για έναν 52χρονο, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα στις 23 Μαρτίου. Ο άντρας των ΜΑΤ μπήκε σε κατ’ οίκον «καραντίνα» για μία εβδομάδα, μέχρι που χθες Δευτέρα έκανε το σχετικό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον ιό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες...
Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στα ΜΑΤ – Σε καραντίνα 15 αστυνομικοί

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις των αστυνομικών των ΜΑΤ είναι γεγονός και πρόκειται για έναν 52χρονο, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα στις 23 Μαρτίου.

Ο άντρας των ΜΑΤ μπήκε σε κατ’ οίκον «καραντίνα» για μία εβδομάδα, μέχρι που χθες Δευτέρα έκανε το σχετικό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί και έτσι από χθες βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς είχε για πολλές ημέρες πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο 52χρονος δεν έχει σήμερα σοβαρά συμπτώματα που να ανησυχούν τους γιατρούς.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στα ΜΑΤ και είχε έρθει σε επαφή με συναδέλφους του πριν την 23η Μαρτίου, με αποτέλεσμα να τεθούν προληπτικά σε «καραντίνα» περίπου 15 άνδρες των ΜΑΤ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στα ΜΑΤ – Σε καραντίνα 15 αστυνομικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.