ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Η αστυνομία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του Audi R8!

Βρέθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα  ο ιδιοκτήτης του Audi R8 που ενεπλάκη στο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Mad Clip.
Mad Clip: Η αστυνομία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του Audi R8!

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ιδιοκτητών με Audi R8 και τα ίδια χαρακτηριστικά με το αμάξι που συμμετείχε στην κόντρα με το αυτοκίνητο του Mad Clip που κατέληξε στο τραγικό δυστύχημα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο npress το οικογενειακό περιβάλλον ενός εκ των δύο ιδιοκτητών των R8 που προσήχθησαν στην αστυνομία που διεξάγει τις έρευνες, τελικά συνελήφθη εκείνος που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον διάσημο τραγουδιστή Mad Clip!

Ο ένας ιδιοκτήτης δήλωσε πως δεν έχει σχέση με το τροχαίο, καθώς όπως εξήγησε το δικό του αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ του και μάλιστα παρουσίασε υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Επίσης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και στο instagram συνελήφθη ο άλλος ιδιοκτήτης.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης

Εξάλλου όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το OPEN, οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δημοφιλής μουσικός να έκανε «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο, αλλά εξετάζουν και την πιθανότητα να είχε κάποια μηχανική βλάβη η Porsche.

Επίσης δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προήλθε από κάποιο οδηγικό λάθος. Δηλαδή ο Mad Clip να έχασε για άλλο λόγο τον έλεγχο του σπορ οχήματός του και να τράκαρε στην κολώνα φωτισμού της παραλιακής.

Έτσι εντός των επόμενων ημερών θα βγει η τοξικολογική έκθεση του τραγουδιστή, η οποία θα ξεκαθαρίσει εάν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης:

«Μην ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα είμαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα» (vids)

Mad Clip: To τελευταίο «αντίο» από… όλο τον κόσμο

Mad Clip: Τον πρόδωσε το πάθος του – Δείτε τι έλεγε για το αμάξι του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Η αστυνομία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του Audi R8!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!