ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συντονισμό Αυγενάκη νερό κηπευτικά και τρόφιμα στον Έβρο

Μπορεί να είναι Καθαρά Δευτέρα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαιστού να ετοιμάσει αποστολή αναλώσιμων ειδών για Στρατεύσιμους, Αστυνομικούς, Συνοριοφύλακες και όσους κρατούν μετερίζια στον Έβρο. Συγκεκριμένα ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς μια νταλίκα με νερό ZARO’S, κηπευτικά και τρόφιμα και τα οποία αναμένεται να ταξιδέψουν για τα σύνορα. Αναμένεται η νταλίκα...
Με συντονισμό Αυγενάκη νερό κηπευτικά και τρόφιμα στον Έβρο

Μπορεί να είναι Καθαρά Δευτέρα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαιστού να ετοιμάσει αποστολή αναλώσιμων ειδών για Στρατεύσιμους, Αστυνομικούς, Συνοριοφύλακες και όσους κρατούν μετερίζια στον Έβρο.

Συγκεκριμένα ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς μια νταλίκα με νερό ZARO’S, κηπευτικά και τρόφιμα και τα οποία αναμένεται να ταξιδέψουν για τα σύνορα.

Αναμένεται η νταλίκα να ταξιδέψει αύριο το βράδυ για Πειραιά…

Σε δήλωσή του στο “e-mesara.gr” ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκη αναφέρει: Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που φυλάνε στις μέρες μας τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού στον Έβρο. Είμαστε δίπλα τους…»

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει τις τελευταίες ώρες από πολίτες της Πάνω Ρίζας και του κάμπου της Μεσαράς, προκειμένου να πάνε ως Εθελοντές στον Έβρο και να στηρίξουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του “e-mesara.gr” αρκετοί είναι αυτοί που επικοινωνούν με στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φαιστού και δηλώνουν παρόντες στην πρώτη αποστολή Εθελοντών από τη Μεσαρά στη συνοριακή γραμμή του Έβρου…

Μάλιστα για το θέμα αυτό υπάρχει συνεννόηση με την Κυβέρνηση και το Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω του Μεσαρίτη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Πηγή: e-mesara.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με συντονισμό Αυγενάκη νερό κηπευτικά και τρόφιμα στον Έβρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.