ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Τόσο κοστίζει η βενζίνη στο πιο ακριβό νησί της Ελλάδας – Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ελλείψεις

Ο Νίκος Ρίζος μίλησε για την τουριστική κίνηση στη Μύκονο και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας.
Μύκονος: Τόσο κοστίζει η βενζίνη στο πιο ακριβό νησί της Ελλάδας – Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ελλείψεις

Μύκονος: Πολύς λόγος έχει γίνει φέτος στα γεγονότα που έχουν συντελέσει ώστε ο τουρισμός στο πιο «διάσημο» νησί της Ελλάδας στο εξωτερικό, να έχει πέσει αισθητά.

Είτε γιατί η Μύκονος έπαψε ελληνικό νησί να θυμίζει, είτε γιατί κάτι ενοχλεί με τις γουρούνες, είτε ακόμη περισσότερο δεν πατάει «ψυχή» στο αεροδρόμιο λόγω των διοδίων.

Ο Νίκος Ρίζος αντιπρόεδρος σωματείο ενοικιαστών μοτοποδηλάτων μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα που «καίνε» τη Μύκονο.

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως η τουριστική κίνηση στο κυκλαδίτικο νησί ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο εξήγησε πως δεν είναι τόσο χαμηλή όσο λέγεται. Μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τον Αύγουστο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, βάσει και των κρατήσεων που υπάρχουν από τουρίστες.

Επίσης αναφέρθηκε και στο που κυμαίνεται η μέση τιμή της βενζίνης στο νησί αναφέροντας ότι το λίτρο τιμάται στα 2,02 ευρώ.

Ακόμη ο κ. Ρίζος εξήγησε πως υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση σε σχέση με άλλες χρονιές «… ωστόσο θα θέλαμε ακόμη περισσότερη», ενώ πρόσθεσε οτι στο οδικό δίκτυο, παρά τις βελτιώσεις: «Λείπει φωτισμός, λείπουν προστατευτικές μπάρες, λείπει η έγκαιρη επισκευή δρόμων, είτε λόγω περιφέρειας  είτε λόγω Υπουργείου, αλλά είμαστε σε καλύτερο σημείο από ποτέ. Φέτος παρά το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη διαμονή των δημοσίων λειτουργών, η αστυνομία μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο παρούσα από ποτέ. Θα θέλαμε ακόμη περισσότερο βέβαια».

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Τόσο κοστίζει η βενζίνη στο πιο ακριβό νησί της Ελλάδας – Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ελλείψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.