ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: «Δεν θα δεχθούμε κλειστές εκκλησίες τα Χριστούγεννα»

Ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας τόνισε ότι η Εκκλησία έχει πλέον την εμπειρία να διαχειρίζεται την πανδημία. «Να ξέρετε ότι η Ιερά Σύνοδος απέστειλε επιστολή προς τους αρμοδίους, όπου λέμε ότι των Χριστουγέννων δεν θα δεχθούμε να παραμείνουν οι ναοί κλειστοί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: «Δεν θα δεχθούμε κλειστές εκκλησίες τα Χριστούγεννα»

Ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ τόνισε ότι η Εκκλησία έχει πλέον την εμπειρία να διαχειρίζεται την πανδημία. «Να ξέρετε ότι η Ιερά Σύνοδος απέστειλε επιστολή προς τους αρμοδίους, όπου λέμε ότι των Χριστουγέννων δεν θα δεχθούμε να παραμείνουν οι ναοί κλειστοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όχι επειδή θέλουμε να κάνουμε αντίπραξη ή από κόντρα. Η Εκκλησία απέκτησε την εμπειρία να διαχειριστεί αυτή την μεγάλη κρίση της πανδημίας. Η Εκκλησία και αποστάσεις τηρεί, και αερίζεται και ξέρει πως να οικονομεί τους ανθρώπους μέσα στο χώρο», είπε μεταξύ άλλων.

«Αυτό που ενοχλεί αλλά δεν θα κάνουμε πίσω είναι η θεία ευχαριστία, δεν θα κάνουμε πίσω γιατί αυτό είναι η πεμπτουσία της εκκλησίας, για το στόμα και το αίμα του Κυρίου μας».

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΑΕΚ: Το deal με τη Φένλο για τον Γιακουμάκη

Παναθηναϊκός: Απέναντι στην κακοδαιμονία του

ΠΑΟΚ: Ελ… παικταράς γουστάρει και μένει εδώ!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: «Δεν θα δεχθούμε κλειστές εκκλησίες τα Χριστούγεννα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.