ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Έπαθε… αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού on air! (vid)

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν θα γίνει η Θεσσαλονίκη... Μπέργκαμο, έπαθε... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού!
Κικίλιας: Έπαθε… αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού on air! (vid)

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν θα γίνει η Θεσσαλονίκη… Μπέργκαμο, έπαθε… αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού!

Η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη ρώτησε εάν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα ζήσουμε στη Θεσσαλονίκη με τις τραγικές ελλείψεις σε ΜΕΘ και προσωπικό συνθήκες Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιατροί Θεσσαλονίκης: «Θα γίνει… μακελειό – Δεν είναι ΜΕΘ αυτές!»

«Κοιτάξτε κυρία Κοσιώνη, αυτό εξαρτάται και αφορά το σύνολο της οργανωμένης πολιτείας, αυτών οι οποίοι είναι opinion makers και opinion leaders, δηλαδή των ηγετών, του Πρωθυπουργού και της αντιπολίτευσης, και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζονται και κρίνουν μέσα στη Δημόσια Υγεία και του συνόλου των πολιτών» ήταν η απάντηση του Βασίλη Κικίλια και μάλλον ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΑΕΚ: Το deal με τη Φένλο για τον Γιακουμάκη

Παναθηναϊκός: Απέναντι στην κακοδαιμονία του

ΠΑΟΚ: Ελ… παικταράς γουστάρει και μένει εδώ!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: Έπαθε… αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού on air! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.