ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΗ: Εισάγουν και δικαίωμα θρησκευτικού γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων

Για όσα «φυσικά δόγματα ή θρησκευτικές κοινότητες επιτρέπουν».
ΝΙΚΗ: Εισάγουν και δικαίωμα θρησκευτικού γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων

Για εισαγωγή από την πίσω πόρτα του Γονέας 1 και 2 αλλά και του δικαιώματος ακόμα και του θρησκευτικού γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων, έκανε λόγο η ΝΙΚΗ στην αρμόδια διαρκή επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με τον Γεώργιο Αποστολάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, με το επίμαχο νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων ανοίγει εκτός από την εισαγωγή του Γονέα 1 και Γονέα 2 και η δυνατότητα του θρησκευτικού γάμου για όσα «φυσικά δόγματα ή θρησκευτικές κοινότητες επιτρέπουν στους λειτουργούς τους να τον τελέσουν».

«Ενδεικτικά αναφέρω ότι οι αγγλικανοί και διάφορες προτεσταντικές ομολογίες το επιτρέπουν», σημείωσε.

«Η ΝΙΚΗ, ο πρόεδρός της και οι βουλευτές της καλούμε αυτή την ύστατη στιγμή τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει. Αρκετά διαίρεσε την κοινωνία και το κόμμα του. Να αποσύρει το νομοσχέδιο. Καλούμε επίσης τους υπουργούς και τους βουλευτές της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων που για λόγους συνειδήσεως είναι αντίθετοι να μην υποχωρήσουν. Να έρθουν στην ολομέλεια και να μιλήσουν, να καταψηφίσουν. Να μην κρυφτεί κανένας στην αποχή ή πίσω από καμία ίωση. Είμαστε στο όριο της ιστορικής εθνικής επιβίωσης», ανέφερε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΙΚΗ: Εισάγουν και δικαίωμα θρησκευτικού γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.