ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Σε περίπτωση πολέμου η κυβέρνηση του σοδομισμού είναι βέβαιο πως θα λιποτακτήσει στο εξωτερικό

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης αποστρατικοποίησης των νησιών και για αποστολή «απίστευτων ποσοτήτων οπλικών συστημάτων» και στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.
Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Σε περίπτωση πολέμου η κυβέρνηση του σοδομισμού είναι βέβαιο πως θα λιποτακτήσει στο εξωτερικό

Κατά της παράδοσης αμυντικού υλικού από την Ελλάδα στην Ουκρανία τάχθηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νικόλαος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για κυβερνητική προσπάθεια «αποστρατικοποίησης των νησιών« και για αποστολή «απίστευτων ποσοτήτων οπλικών συστημάτων» και στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.

«Μας παραμυθιάζει (σ.σ. η κυβέρνηση) και μας λέει πως δήθεν μας περισσεύουν ή μας είναι άχρηστα. Άμα είναι άχρηστα (σ.σ. τα ρωσικά οπλικά συστήματα) κ. Μητσοτάκη μου γιατί δεν αναζητείτε ευθύνες; Αυτά αγοράστηκαν με το αίμα του ελληνικού λαού», σημείωσε.

«Σε περίπτωση πολέμου, η κυβέρνηση του σοδομισμού και της υπερηφάνειας ένα είναι βέβαιο. Ότι θα λιποτακτήσει με όποιο μέσο βρει», τόνισε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος ενώ συμπλήρωσε πως σε εμάς και τα παιδιά μας «θα μείνει η δυνατότητα να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, τα ιερά και τα όσια της φυλής μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Σε περίπτωση πολέμου η κυβέρνηση του σοδομισμού είναι βέβαιο πως θα λιποτακτήσει στο εξωτερικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.