ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ντου» εργαζομένων στο υπουργείο Τουρισμού!

Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Τουρισμού όπου εισέβαλαν οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό η οποία πραγματοποίσαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
«Ντου» εργαζομένων στο υπουργείο Τουρισμού!

Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Τουρισμού όπου εισέβαλαν οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, έπειτα από πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής, μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην Αττική, πραγματοποίησαν κινητοποίηση την Πέμπτη διεκδικώντας λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν στην οδό Σταδίου στο ύψος του υπουργείου Εργασίας φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ζωγράφισαν μάλιστα τον δρόμο στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας κάνοντας ένα κόκκινο χαλί για τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κιλκίς: Έκλεισαν σχολεία μετά απο κρούσματα!

Οι εργαζόμενοι μεταξύ των άλλων διεκδικούν: Να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων των εργαζομένων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις. Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία. Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί. Να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου. Να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ντου» εργαζομένων στο υπουργείο Τουρισμού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.