ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλο και πιο απλησίαστη η βενζίνη – Προσεχώς 3 ευρώ το λίτρο!

Δίχως τέλος το ράλι ανόδου της βενζίνης - Πλησιάζει το εφιαλτικό σενάριο για 3 ευρώ το λίτρο!
Όλο και πιο απλησίαστη η βενζίνη – Προσεχώς 3 ευρώ το λίτρο!

Δεδομένα πλέον μπορούμε να πούμε πως η κυβέρνηση φροντίζει για την υγεία μας. Με ποιον τρόπο; Προωθεί τον Έλληνα πολίτη να κάνει τις δουλειές του με σωματική άσκηση με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι προσεχώς νέες μεγάλες αυξήσεις στην βενζίνη.

Την ώρα που το σουβλάκι γίνεται είδος πολυτελείας, στον ίδιο δρόμο δείχνουν να βαδίζουν και οι τιμές των καυσίμων, με αποτέλεσμα ήδη να μένουν αυτοκίνητα στους δρόμους από βενζίνη.

Όπως φαίνεται, η διαφαινόμενη συμφωνία για την επιβολή εμπάργκο στο Ρωσικό πετρέλαιο αναμένεται να εκτοξεύσει την τιμή του πετρελαίου κατά πολύ πάνω από τα 150 ευρώ/βαρέλι, φέρνοντας όλο και πιο κοντά το εφιαλτικό σενάριο των 3 ευρώ/ λίτρο στην αμόλυβδη και στην Ελλάδα.

Έτσι, ένα ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα φαντάζει σύντομα… άπιαστο όνειρο.

Φυσικά, τα μέτρα – κοροϊδία όπως τα «ψίχουλα» του fuel pass δεν αρκούν, με την χώρα μας να έχει την πιο ακριβή βενζίνη σε Ευρώπη και γειτονικές χώρες!




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλο και πιο απλησίαστη η βενζίνη – Προσεχώς 3 ευρώ το λίτρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.