ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκράτι: Χαμός ξανά στην πλατεία Βαρνάβα (vid)

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται και σήμερα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, με τη συγκέντρωση να φαίνεται πως πλέον έχει πάρει έναν πιο κινηματικό χαρακτήρα. Όπως κάθε νύχτα, έτσι και σήμερα, αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται στο Παγκράτι και μάλιστα κρέμασαν και πανό με συνθήματα, που καλούν σε «υπεράσπιση των δημόσιον χώρων κόντρα...
Παγκράτι: Χαμός ξανά στην πλατεία Βαρνάβα (vid)

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται και σήμερα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, με τη συγκέντρωση να φαίνεται πως πλέον έχει πάρει έναν πιο κινηματικό χαρακτήρα.

Όπως κάθε νύχτα, έτσι και σήμερα, αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται στο Παγκράτι και μάλιστα κρέμασαν και πανό με συνθήματα, που καλούν σε «υπεράσπιση των δημόσιον χώρων κόντρα στην κρατική καταστολή, του δημάρχους και επιχειρηματίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Koρονοϊός: Σοκ! Δεν ξέρει τα βασικά για την μάσκα ο Μητσοτάκης

Η λειτουργία των καταστημάτων περιμετρικά της πλατείας συνεχίζεται κανονικά, δίνοντας take away καφέ και σάντουιτς, αλλά και μπύρες.

Ο κόσμος συνεχώς αυξάνεται, ενώ η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκράτι: Χαμός ξανά στην πλατεία Βαρνάβα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.