ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί»

Έντονη ανησυχία έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο δεν έρχονται νέα στοιχεία στο προσκήνιο, λένε οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν.
Πέτρος Φιλιππίδης: «Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί»

Έντονη ανησυχία έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο δεν έρχονται νέα στοιχεία στο προσκήνιο, λένε οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά τη ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Φιλιππίδης ισχυρίζεται πως τίποτα από τα όσα έχουν καταγγείλει εις βάρος του οι τρεις γνωστές πρωταγωνίστριες (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη) δεν ισχύει, προσθέτοντας πως το μοναδικό τους κίνητρο ήταν να τον… εκδικηθούν.

Ειδικότερα, τόνισε πως διατηρούσε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ χαρακτήρισε «εντελώς ψευδή» όσα του απέδιδε η Λένα Δροσάκη.

Από την πλευρά των ηθοποιών, η «σιγή ιχθύος» που τηρείται αυτή την περίοδο αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, η οποία μάλιστα έχει ληφθεί από κοινού από όλες τις καταγγέλλουσες. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο τους, η στάση αυτή αποτελεί για την ώρα την καλύτερη απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως μάλιστα αναφέρουν με νόημα στους δικούς τους ανθρώπους «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», τονίζοντας μάλιστα με νόημα πως «όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί». Και σε αυτό είναι κάθετες. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του πρωταγωνιστή περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενοχλήθηκαν και συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο, παίρνοντας απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, πιστεύοντας πως σε αυτό στόχευε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, ακόμα και στις συνεντεύξεις που είχαν προγραμματίσει να δώσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές ή άλλα μέσα ενημέρωσης, οι ηθοποιοί κατάφεραν να προσπεράσουν με ευγένεια και διπλωματικό τρόπο τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, προβαίνοντας σε πιο γενικές τοποθετήσεις για τις καταγγελίες παρενοχλητικών συμπεριφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένα βήμα πριν την προφυλάκιση;

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ