ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε με αγροτικό αυτοκίνητο έξω από τη Βουλή και απειλούσε να ανατιναχτεί!

Απίστευτο περιστατικό έξω από τη Βουλή, όπου πολίτης έφτασε με αγροτικό όχημα και απειλούσε να ανατιναχτεί.
Πήγε με αγροτικό αυτοκίνητο έξω από τη Βουλή και απειλούσε να ανατιναχτεί!

Συναγερμός το πρωί της Δευτέρας έξω από τη Βουλή, όπου άγνωστος κατάφερε να φτάσει στο σημείο με ένα αγροτικό όχημα και άρχισε τις απειλές.

Συγκεκριμένα, έλεγε ότι θα ανατιναχτεί και μάλιστα φώναζε τόσο πολύ, που άμεσα μάζεψε γύρω του όλες τις αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόντουσαν στο σημείο.

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο όχημα και όντως βρέθηκαν δύο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο και μία φιάλη υγραερίου, ενώ ο οδηγός έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, πρόκειται για ένα 58χρονο αγρότη, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές έδωσαν τον δρόμο πίσω στη κυκλοφορία, αφού άμεσα είχα διακόψει τη ροή των αυτοκινήτων προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Δείτε τη φωτογραφία του οχήματος:

Πήγε με αγροτικό αυτοκίνητο έξω από τη Βουλή και απειλούσε να ανατιναχτεί!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήγε με αγροτικό αυτοκίνητο έξω από τη Βουλή και απειλούσε να ανατιναχτεί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.